Ciorba de ciuperci dreasa cu smantana si lapte batut - Retete Culinare

Ciorba de ciuperci dreasa cu smantana si lapte batut


Iti trebuie:
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi
  • frunze de telina
  • 700 ml smantana
  • 1,5 kg lapte batut
  • 4 oua
  • 500 g ciuperci
Pregatesti asa:
  1. Ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul le cureti, le tai marunt si le calesti in tigaie cu putin ulei.
  2. Le pui in oala de ciorba cu apa, cu frunzele de telina taiate marunt, carnea tocata si ciupercile.
  3. Pui patrunjelul tocat si potrivesti gustul de sare, apoi stingi foculI si lasi cateva minute sa se linisteasca.
  4. Separat, bati ouale, le incorporezi in smantana, apoi adaugi laptele batut si amesteci totul bine.
  5. Torni compozitia obtinuta in cratita de ciorba si amesteci incet.
  6. Pofta buna!

Ciorba de ciuperci dreasa cu smantana si lapte batut


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de ciuperci dreasa cu smantana si lapte batut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de ciuperci dreasa cu smantana si lapte batut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.