Cornuri in doua culori - Retete Culinare

Cornuri in doua culori


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml lapte
  • 1 praf de copt stins in putin otet
  • drojdie cat o nuca.

Pentru sirop iti trebuie:

  • 500 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1/2 esenta de rom

Pentru umplutura iti trebuie:

  • rahat cu diferite arome
  • gem
  • ciocolata menajera
  • finetti

Pentru decor iti trebuie:

  • nuca de cocos
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele date, prepari aluatul, il framanti si il imparti in doua parti.
  2. Una din parti o amesteci cu 3 linguri de cacao si o lasi sa dospeasca.
  3. Fiecare jumatate o imparti in 6 cocoloase din care intinzi cate o foaie circulara.
  4. Suprapui foaia maro peste una alba si tai sub forma de raze.
  5. Le umpli cu gem, bucatele de rahat, cu ciocolata menajera sau cu finetti si rulezi, de la baza la varf.
  6. Coci cornuletele in tava uscata.
  7. Intre timp, pui laptele la incalzit impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
  8. Lasi sa dea in cateva clocote si dupa il iei de pe foc.
  9. Dupa ce s-a racorit putin adaugi si esenta de rom.
  10. Cand sunt gata cornurile, scufunzi cornurile in siropul cu lapte, le treci apoi prin nuca de cocos si le asezi pe un platou.
  11. Pofta buna!

Cornuri in doua culori



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornuri in doua culori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornuri in doua culori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro