Lasagna cu carne de vita - Retete Culinare

Lasagna cu carne de vita


Pentru foile de lasagna iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 40 g piure de spanac fiert
  • sare
Pentru sosul alb iti trebuie:
  • 40 g unt
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
Pentru al doilea sos iti trebuie:
  • 350 g carne tocata de vita
  • 1 ceasca pulpa de rosii din conserva
  • 1 morcov mare
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca supa de pui
  • 1/2 ceasca de vin alb sec
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 75 g parmezan
Pregatesti foile de lasagna asa:
  1. Amesteci faina, ouale, spanacul, sarea si framanti pana obtii un aluat uniform si elastic (mai adaugi apa si faina daca este nevoie).
  2. Infasori aluatul in folie de plastic si il lasi sa se odihneasca pentru 30 de minute.
  3. Intinzi foi subtiri, iar fiecare foaie o tai in trei si le mai fierbi in apa cu sare (al dente), apoi le scoti si le lasi sa se usuce pe prosoape de bucatarie curate.
Pregatesti sosul alb asa:
  1. Topesti untul, il amesteci cu faina si cu laptele si tii compozitia pe foc aproximativ 3 minute, amestecand cu telul.
Pregatesti al doilea sos asa:
  1. Intr-un vas, calesti ceapa, morcovul si telina.
  2. Adaugi carnea de vita, vinul alb, supa de pui, pulpa de rosii, sarea, piperul si fierbi aproximativ 10 minute.
  3. Intr-o tava, pui o bucata de aluat, cateva linguri de sos de rosii si apoi de sos alb.
  4. Presari parmezan ras.
  5. Procedezi astfel pana la terminarea ingredientelor.
  6. Coci aproximativ 25 de minute.
  7. Pofta buna!

Lasagna cu carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lasagna cu carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lasagna cu carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.