Ciorba din piept de pui si mere - Retete Culinare

Ciorba din piept de pui si mere


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 500 g mere verzi acrisoare
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel verde
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tai in bucati si il pui in oala cu 2 l de apa rece.
  2. Cand incepe sa fiarba si se formeaza spuma, o indepartezi usor cu spumiera, apoi adaugi morcovul, patrunjelul si ceapa curatata si taiata in doua daca este mai mare.
  3. Dupa ce a fiert carnea, o scoti din ciorba.
  4. Speli merele, le cureti si le tai in cuburi, apoi le adaugi in ciorba si le lasi sa fiarba timp de 15 minute dupa care scoti morcovul, patrunjelul si ceapa si pui in locul lor bucatile de pui.
  5. Freci galbenusurile cu smantana si torni totul in ciorba.
  6. Potrivesti gustul de sare, iar daca preferi o ciorba mai acra, poti adauga putina zeama de lamaie.
  7. Lasi sa mai dea 1-2 clocote, presari ciorba cu patrunjel verde tocat marunt, dupa care o servesti fierbinte.
  8. Pofta buna!

Ciorba din piept de pui si mere



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba din piept de pui si mere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba din piept de pui si mere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.