Tocanita de fasole pe pat de mamaliga - Retete Culinare

Tocanita de fasole pe pat de mamaliga


Pentru mamaliga iti trebuie:
  • 400 g malai
  • 1 praf de sare
  • 2 cani de apa
  • 1 lingurita untura
  • ulei
Pentru tocanita de fasole iti trebuie:
  • 300 g fasole alba baobe
  • ceapa
  • morcov
  • patrunjel
  • pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • verdeata
  • 50 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Faci o mamaliga obisnuita si, cand e gata, o iei cu lingura si o asezi in formele dorite, unse mai intai cu untura sau ulei.
Pregatesti mancarica de fasole asa:
  1. Pui de cu seara fasolea la inmuiat, apoi o fierbi a doua zi, schimband de mai multe ori apa.
  2. In ultima apa adaugi radacinoasele tocate cubulete, condimentezi si lasi sa fiarba.
  3. Intr-o tigaie calesti in ulei 2 cepe tocate marunt, pui pasta de rosii si apoi adaugi fasolea fiarta.
  4. O lasi sa scada si sa formeze un sos legat.
  5. Adaugi si verdeata.
  6. Cu aceasta mancarica umpli formele de mamaliguta, asezi alaturi muraturi de sezon si servesti preparatul cat e fierbinte.
  7. Pofta buna!

Tocanita de fasole pe pat de mamaliga

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de fasole pe pat de mamaliga "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de fasole pe pat de mamaliga - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.