Tocanita din pulpe de pui si ciuperci - Retete Culinare

Tocanita din pulpe de pui si ciuperci


Iti trebuie:
  • 4 pulpe mari de pui
  • 1 lingura ulei
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 300 g ciuperci
  • 4 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Tai pulpele si le rumenesti pe toate partile, apoi le scoti din tigaie si le pastrezi calde.
  2. In locul carnii, pui ceapa tocata marunt, morcovul feliat, ardeiul taiat fasii si ciupercile taiate feliute.
  3. Adaugi inca 1 lingura de ulei, sare, piper, 2-3 linguri de apa si lasi la fiert, la foc mic, 15 minute.
  4. Adaugi apoi rosiile curatate de pielite, taiate marunt si lasi sa fiarba impreuna cu restul legumelor 10 minute.
  5. Pui carnea, cimbrul, mai adaugi putina apa calda si lasi sa fiarba 20 de minute, pana scade.
  6. Servesti tocanita calda, garnisita cu patrunjel verde si cu mamaliguta calda.
  7. Pofta buna!

Tocanita din pulpe de pui si ciuperci





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din pulpe de pui si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din pulpe de pui si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.