Tocanita din piept de pui si ciuperci - Retete Culinare

Tocanita din piept de pui si ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • 400 g ciuperci champignon
  • 500 g rosii intregi decojite
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie, pui 2 linguri de ulei de masline, ceapa curatata si tocata marunt si pieptul de pui taiat cubulete.
  2. Cand s-a rumenit puiul, adaugi ciupercile, feliate si rosiile.
  3. Adaugi sarea si piperul, amesteci bine si inabusi la foc mic, pana cand mancarea este gata.
  4. Pofta buna!

	Tocanita din piept de pui si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din piept de pui si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din piept de pui si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.