Tocana de dovlecel si vinete - Retete Culinare

Tocana de dovlecel si vinete


Iti trebuie:
  • 2 vinete
  • 2 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 gogosar rosu
  • 1 gogosar verde
  • 200 g rosii
  • 30 g capere
  • 125 g masline verzi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa
  • 200 g paine pe vatra
  • 40 ml ulei de masline
  • 1 legatura menta
  • 1 legatura busuioc
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Incingi in tigaie un strop de ulei de masline.
  2. Cureti si speli legumele, le tai cubulete de marime medie.
  3. Ceapa o tai rondele, o pui in ulei sa se inmoaie.
  4. Adaugi usturoiul, apoi ardeiul.
  5. Dupa un timp, adaugi dovleceii.
  6. Mai lasi cateva minute si adaugi vinetele, apoi rosiile.
  7. La sfarsit, adaugi caperele, maslinele, busuiocul si menta.
  8. O servesti cu paine prajita cu ulei de masline.
  9. Pofta buna!

Tocana de dovlecel si vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de dovlecel si vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de dovlecel si vinete  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.