Paine cu aroma de ceai - Retete Culinare

Paine cu aroma de ceai


Iti trebuie:
  • 2 cani jumatate de faina
  • 1 cana zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita cuisoare
  • 1 pachet de unt
  • 1 cana stafide
  • 2 cani ceai de menta
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, cuisoarele si scortisoara, apoi le amesteci.
  2. Cerni toate aceste ingrediente in alt castron si le amesteci foarte bine cu untul.
  3. Pui la inmuiat stafidele in cele 2 cani de ceai.
  4. Cand aproape au absorbit tot ceaiul, le adaugi la ingredientele de mai sus, amestecand foarte bine.
  5. Ungi si tapetezi cu faina o forma de chec si pui compozitia rezultata.
  6. O lasi la cuptor 50-60 de minute.
  7. Pofta buna!

Paine cu aroma de ceai

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine cu aroma de ceai "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine cu aroma de ceai - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.