Bors de peste cu mazare - Retete Culinare

Bors de peste cu mazare


Iti trebuie:
  • 1 kg peste
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 gulie
  • 3 ardei grasi
  • 200 g rosii decojite
  • 150 g mazare
  • 120 g fasole verde
  • sare
  • 500 ml bors
  • 1 leustean
  • 80 ml ulei
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt si o calesti in ulei pana se aureste.
  2. Adaugi ardeiul gras tocat marunt, iar cand s-au calit putin, adaugi fasolea verde si mazarea, apoi mai lasi sa se distuie putin.
  3. Adaugi sare dupa gust, 3 litri de apa calda si lasi sa fiarba la foc moale.
  4. Cand legumele sunt fierte, adaugi rosiile decojite si pasate si pestele taiat bucati mici.
  5. Dai ciorba intr-un clocot, tragi oala pe marginea plitei la foc mai mic si presari zdrente din oul batut.
  6. Adaugi borsul, fiert in prealabil si presari leustean verde tocat fin.
  7. Servesti ciorba fierbinte cu lapte batut si cu ardei iute.
  8. Pofta buna!

Bors de peste cu mazare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de peste cu mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de peste cu mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.