Chiftelute din carne de pui - Retete Culinare

Chiftelute din carne de pui


Iti trebuie:
  • 200 ml ulei
  • 700 g carne tocata de pui
  • 3 felii de paine inmuiata in apa sau lapte
  • sare
  • piper
  • boia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 iaurt gras
  • 2 ardei capia
Pregatesti asa:
  1. Amesteci carnea tocata cu feliile de paine inmuiata, adaugi sare, piper si boia dulce dupa gust si pui si cateii de usturoi taiati marunt.
  2. Modelezi chiftelutele si le tavalesti prin faina, apoi le prajesti in uleiul bine incins.
  3. Le scoti pe servetele absorbante pentru a-si lasa surplusul de grasime.
  4. Separat, faci un sos din iaurt amestecat cu ardeiul gras tocat marunt.
  5. Pui chiftelutele pe un platou si asezi langa sosul de iaurt si de ardei peste.
  6. Pofta buna!

Chiftelute din carne de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute din carne de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute din carne de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.