Tocanita din limba de porc si masline negre - Retete Culinare

Tocanita din limba de porc si masline negre


Iti trebuie:
  • 2 bucati de limba de porc
  • 2 cepe
  • 60 ml ulei
  • 60 ml vin alb
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri faina
  • 200 g masline sarate
  • 3 bucati foi de dafin
  • 1 lamaie taiata felii subtiri
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingura mustar
  • 400 ml supa in care a fiert limba
Pregatesti asa:
  1. Limba o speli foarte bine si o pui la fiert in apa rece, cu o lingurita de sare.
  2. Daca ai oala sub presiune, lasi sa fiarba 45 de minute, daca nu o lasi la fiert 2 ore.
  3. Dupa ce a fiert bine limba, o scoti cu paleta si o cureti de pielita cat este fierbinte.
  4. O tai felii transversale, iar bucatile  le pui intr-o tava.
  5. In timp ce fierbe limba, prepari sosul.
  6. Ceapa o toci foarte marunt si calesti in ulei.
  7. Faina o dizolvi in sucul de rosii si o adaugi peste ceapa, numai pentru un clocot.
  8. Adaugi sosul in tava peste limba, impreuna cu celelalte ingrediente.
  9. Dai tava cuptor pentru jumatate de ora.
  10. Pofta buna!

Tocanita din limba de porc si masline negre


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din limba de porc si masline negre "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din limba de porc si masline negre - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.