Tocanita din pulpe de pui si conopida - Retete Culinare

Tocanita din pulpe de pui si conopida


Iti trebuie:
  • 6 pulpe de pui
  • 8 rosii
  • 2 ardei
  • 1 conopida
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Ceapa si ardeiul le cureti, le toci si le pui la calit cu 2 linguri de ulei, adaugi un pahar cu apa si le lasi pe foc 5 minute, dupa care adaugi rosiile decojite.
  2. Presari sare si piper.
  3. Fierbi conopida, la fel si pulpele de pui.
  4. Adaugi pulpele in sosul de ceapa si rosii, iar dupa 10 minute adaugi conopida si o lingura de faina.
  5. Lasi sa dea in clocot de 2 ori, dupa care stingi focul.
  6. Adaugi smantana.
  7. Pofta buna!

Tocanita din pulpe de pui si conopida


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din pulpe de pui si conopida "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din pulpe de pui si conopida - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.