Supa crema de dovlecel si spanac - Retete Culinare

Supa crema de dovlecel si spanac


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 2 dovlecei medii
  • 4 oua fierte tari
  • 3 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • concentrat de legume
Pregatesti asa:
  1. Speli spanacul si il pui la fiert in apa cu sare si cu 2 linguri ulei.
  2. Zeama in care a fiert spanacul o pastrezi.
  3. Separat, pui dovleceii la fiert in apa cu sare, ii scurgi cand sunt gata si ii pasezi in blender impreuna cu spanacul fiert.
  4. In piureul de spanac si de dovlecei, torni zeama in care au fiert acestia si obtii astfel supa-crema.
  5. Pui ceapa calita impreuna cu concentratul de legume, lasi sa dea cateva clocote si, la sfarsit, adaugi usturoiul pisat.
  6. Supa-crema o servesti cu paine prajita si o ornezi cu felii de ou fiert si cu rondele de ceapa verde.
  7. Pofta buna!

Supa crema de dovlecel si spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de dovlecel si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de dovlecel si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.