Tocanita de linte - Retete Culinare

Tocanita de linte


Iti trebuie:
  • 400 g linte
  • 2 cepe rosii
  • 3 rosii
  • 50 ml ulei
  • 2 cuburi concentrat de legume
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui la inmuiat lintea inainte de a o prepara, in apa rece, cu o seara inainte, intr-un vas mai mare.
  2. Prajesti ceapa taiata solzisori intr-o cratita cu 2 linguri de ulei pana devine aurie.
  3. Adaugi rosia taiata cubulete si continui calirea.
  4. Lasi un minut, amestecand usor.
  5. Torni 500 ml apa si adaugi cuburile de concentrat pana se dizolva, apoi pui boabele de linte.
  6. Lasi la fiert 50 de minute pana ce lintea s-a inmuiat.
  7. Condimentezi cu sare, piper si verdeata tocata marunt.
  8. Mancarea de linte astfel obtinuta o servesti in farfurii de supa cu un ou ochi deasupra.
  9. Pofta buna!

Tocanita de linte


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de linte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de linte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.