Pui cu sos de ciuperci - Retete Culinare

Pui cu sos de ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 pui taiat bucati
  • 200 g smantana
  • 300 g ciuperci
  • 70 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 5 mere
  • 100 g unt
Pregatesti asa:
  1. Rumenesti pe toate partile bucatile de pui sarate si piperate in 70 ml ulei, dupa care torni peste ele smantana.
  2. Acoperi vasul si lasi sa fiarba 40 de minute.
  3. Intre timp, tai ciupercile curatate si spalate si le calesti in putin unt.
  4. Cu 10 minute inainte de a lua puiul de pe foc, adaugi ciupercile.
  5. Intre timp, cureti merele de coaja, le tai felii si le rumenesti putin in unt, apoi torni vinul si mai lasi merele pe foc timp de 2-3 minute.
  6. Rastorni puiul cu tot cu sos pe un platou si il servesti cu feliile de mar aranjate de jur imprejur.
  7. Pofta buna!

Pui cu sos de ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.