Chiftea la cuptor - Retete Culinare

Chiftea la cuptor


Iti trebuie:
  • 5 chifle
  • 2 cepe
  • 1 kg carne tocata
  • 2 oua
  • 1 lingura mustar
  • 4 ardei grasi
  • 75 g cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • 200 ml supa de legume
  • cimbru
  • 70 g smantana
Pregatesti asa:
  1. Chiflele inmuiate in supa de legume si stoarse bine le amesteci cu carnea tocata, ceapa taiata marunt, mustarul, cimbrul, ouale, sare si piper.
  2. Ardeii grasi ii tai cubulete.
  3. Ungi cu unt o tava de chec si intinzi un sfert de compozitie.
  4. Presari cubulete de ardei galbeni, acoperi cu alt strat de carne, apoi pui ardeii rosii si acoperi cu restul compozitiei.
  5. Introduci forma la cuptor pentru 1 ora.
  6. Amesteci smantana cu cascavalul ras, scoti forma de la cuptor, torni compozitia de smantana peste carne si mai lasi la cuptor 10 minute sa se rumeneasca frumos.
  7. Ornezi cu frunze de busuioc si patrunjel.
  8. Pofta buna!

Chiftea la cuptor




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftea la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftea la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.