Buchetele de conopida cu carne tocata la cuptor - Retete Culinare

Buchetele de conopida cu carne tocata la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg conopida
  • 600 g rosii
  • 2 cepe
  • 500 g carne tocata de pui
  • nucsoara
  • 1250 g cascaval
  • 2 linguri pesmet
  • 40 g unt
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Conopida spalata o desfaci buchetele si le pui la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.
  2. Rosiile oparite le cureti de coaja si le tai rondele, apoi le cureti de seminte, atat cat se poate.
  3. Amesteci carnea cu frunzele de patrunjel tocat, oul, pesmetul, sarea si piperul dupa gust, putina nucsoara si ceapa tocata fin.
  4. Ungi un vas termorezistent cu margarina, asezi prima data carnea, apoi un strat de rosii, apoi conopida bine scursa.
  5. Deasupra razi cascavalul si dai vasul la cuptorul preincalzit la 200 grade.
  6. Pofta buna!

Buchetele de conopida cu carne tocata la cuptor



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Buchetele de conopida cu carne tocata la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Buchetele de conopida cu carne tocata la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.