Tort cu crema de frisca - Retete Culinare

Tort cu crema de frisca


Pentru blat iti trebuie:
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 1 varf cutit bicarbonat
  • 125 g ciocolata neagra simpla
  • 2 plicuri zahar vanilat.
Pentru crema iti trebuie:
  • 500 g frisca lichida
  • 150 g smantana fluida
  • 2 pahare iaurt cu biscuiti
  • 100 g ciocolata neagra.
Pregatesti blatul asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri.
  2. Presari galbenusurile cu sare, pentru a-si mentine culoarea.
  3. Bati albusurile spuma tare, adaugi zaharul si cel vanilat, apoi galbenusurile si ciocolata data pe razatoarea mare, faina si bicarbonatul.
  4. Amesteci totul bine,iar compozitia o pui intr-o tava rotunda si o dai la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Pregatesti crema asa:
  1. Bati frisca 2 minute la viteza mica, apoi maresti viteza.
  2. Cand incepe sa se intareasca, adaugi smantana si iaurtul.
  3. Tai blatul in doua.
  4. Insiropezi cu suc de fructe, ambele foi de blat.
  5. Pui o foaie de blat, trei sferturi din crema apoi celalalt blat.
  6. In restul de crema, pui 100 g ciocolata neagra topita la bain-marie si imbraci tortul.
  7. Decorezi tortul dupa gustul tau si adaugi toping de ciocolata.
  8. Pofta buna!

Tort cu crema de frisca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu crema de frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu crema de frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.