Piftie festiva - Retete Culinare

Piftie festiva


Iti trebuie:
  • 1/2 cap de porc
  • 500 g carne macra
  • 4 picioare de porc
  • 1 frunza dafin
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • boabe de piper
  • 2 cepe
  • 1 morcov
Pregatesti asa:
  1. Dupa ce cureti foarte bine capul si picioarele, care trebuie mai intai parlite putin si spalate, le tai in bucati.
  2. Carnea macra o fierbi intreaga.
  3. Intr-o oala mare, pui toata carnea,morcovul si ceapa, o umpli cu apa cu un lat de palma peste carne si lasi sa fiarba la foc foarte mic, descoperita.
  4. Nu adaugi apa in timpul fiertului.
  5. Dupa 1/2 ora, adaugi piper, sare si dafin si lasi sa fiarba pana scade la jumatate.
  6. Cand carnea se desface de pe oase, inseamna ca este gata.
  7. Iei oala de pe foc, strecori zeama, carnea o tai in portii si o aranjezi in farfurii adanci garnisesti cu dupa preferinte.
  8. Lasi farfuriile la rece peste noapte.
  9. Pofta buna!

Piftie festiva

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piftie festiva "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piftie festiva - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.