Lebar de casa - Retete Culinare

Lebar de casa


Iti trebuie:
  • un ficat de porc
  • 700 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 170 g slanina
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 100 ml lapte dulce
  • mate de porc
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carne si o pui la fiert in apa cu sare.
  2. Speli bine ficatul si il pui si pe el la fiert in apa cu putina sare.
  3. Cand s-a albit ficatul, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il treci prin masina de tocat de cateva ori.
  4. Calesti ceapa si o dai prin masina de tocat impreuna cu carnea bine fiarta, apoi amesteci totul cu ficatul.
  5. Potrivesti gustul de sare si piper, adaugi bucatile de slanina taiate marunt si amesteci turnand cate putin lapte.
  6. Cu aceasta compozitie umpli matele, apoi intepi din loc in loc si le pui la fiert timp de 15 minute.
  7. Scoti lebarul si il pui imediat, pentru cateva minute, in apa rece, apoi il atarni in loc aerisit si rece.
  8. Pofta buna!

Lebar de casa


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lebar de casa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lebar de casa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.