- Pagina Principala
- Retete Sarbatori
- Retete de Craciun
- Lebar de casa
Lebar de casa
- Prezentata de: Morar Paula
- » Cartea De Bucate : Retete de Craciun
- » Fara nota
- » Data: 22/12/2011
Iti trebuie:
- un ficat de porc
- 700 g carne de porc
- 2 cepe
- 170 g slanina
- 1/2 lingurita piper macinat
- 100 ml lapte dulce
- mate de porc
- sare
- Speli bine carne si o pui la fiert in apa cu sare.
- Speli bine ficatul si il pui si pe el la fiert in apa cu putina sare.
- Cand s-a albit ficatul, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il treci prin masina de tocat de cateva ori.
- Calesti ceapa si o dai prin masina de tocat impreuna cu carnea bine fiarta, apoi amesteci totul cu ficatul.
- Potrivesti gustul de sare si piper, adaugi bucatile de slanina taiate marunt si amesteci turnand cate putin lapte.
- Cu aceasta compozitie umpli matele, apoi intepi din loc in loc si le pui la fiert timp de 15 minute.
- Scoti lebarul si il pui imediat, pentru cateva minute, in apa rece, apoi il atarni in loc aerisit si rece.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lebar de casa "
Va dorim " Pofta Buna ".