Ciorba taraneasca cu carnaciori - Retete Culinare

Ciorba taraneasca cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 400 g varza murata
  • 400 g carnati afumati
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri bulion
  • 6 linguri smantana
  • 700 ml zeama de varza
  • o legatura patrunjel
  • o legatura leustean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti tot zarzavatul, il speli, il tai marunt si-l fierbi impreuna cu varza murata, tocata fideluta si stoarsa bine de zeama.
  2. Separat, calesti ceapa, tocata marunt, in ulei incins.
  3. Cand devine transparenta, adaugi carnatii, taiati in rondele potrivite ca grosime.
  4. Amesteci sa se rumeneasca uniform, apoi ii adaugi in oala in care fierbe zarzavatul cu varza.
  5. In alta oala, fierbi zeama de varza si iei spuma, apoi o torni in ciorba cand legumele sunt bine fierte, impreuna cu bulionul dizolvat in doua linguri de apa.
  6. Dregi ciorba la sfarsit, cu smantana.
  7. Potrivesti gustul de sare si de piper si adaugi verdeata tocata, acoperind oala pentru aromatizare.
  8. Pofta buna!



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba taraneasca cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.