Carnati din carne tocata de iepure si porc - Retete Culinare

Carnati din carne tocata de iepure si porc


Iti trebuie:
  • 10 kg carne de porc tocata
  • 4 kg carne tocata de iepure
  • 400 g usturoi
  • sare
  • piper
  • apa rece
  • mate de porc
Pregatesti asa:
  1. Toci carnea de porc si cea de iepure, le amesteci bine apoi adaugi usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.
  2. Mai pui si putina apa rece, pentru a framanta mai usor carnea.
  3. Compozitia este suficient de bine framantata atunci cand ridici mana cu o bucata de amestec, iar aceasta nu cade din palma.
  4. Dupa ce bagi amestecul in matele de porc bine spalate si curatate, pui carnatii la uscat pe o bara in curte, iar dupa ce s-au zvantat bine, ii dai la afumatoare.
  5. Pofta buna!

Carnati din carne tocata de iepure si porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carnati din carne tocata de iepure si porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carnati din carne tocata de iepure si porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.