Tochitura delicioasa de porc - Retete Culinare

Tochitura delicioasa de porc


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de porc
  • 300 g ficat de porc
  • 250 g carnati afumati
  • 150 g rinichi
  • 300 g telemea de oaie
  • 6 oua
  • 6 catei de usturoi
  • untura
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rinichii, ii cureti de pielita si il lasi in apa cu otet 2 ore.
  2. Carnea de porc, ficatul, carnatii si rinichii ii tai in cubulete.
  3. Intr-o cratita pui untura la incins.
  4. Prajesti in grasimea incinsa toate bucatile, peste care torni usturoiul pisat.
  5. Dupa ce s-au rumenit, imparti in portii si le scoti pe farfurii.
  6. Ouale le prajesti ochiuri romanesti (le spargi in apa clocotita cu putin otet si sare); pui cate unul in fiecare farfurie, apoi razi telemeaua de oi pe deasupra si servesti tochitura cu mamaliguta calda.
  7. Pofta buna!

Tochitura delicioasa de porc




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tochitura delicioasa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tochitura delicioasa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.