Caltabos taranesc - Retete Culinare

Caltabos taranesc


Iti trebuie:
  • carnea de la o capatana de porc , burta de porc
  • grasime de la gat
  • inima
  • 1 bucata soric
  • sange
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • enibahar
  • maghiran
  • ghimbir
  • 1 mat gros
Pregatesti asa:
  1. Fierbi carnea, burta, grasimea de la gat si inima.
  2. Dupa fierbere, le tai bucatele mici.
  3. Intr-un vas separat fierbi o bucata de soric, pe care il toci fin si il amesteci cu sange si cubuletele pregatite anterior.
  4. In compozitie mai adaugi 1 ceapa tocata si prajita, enibahar, maghiran si ghimbir.
  5. Umpli indesat matul cu compozitia obtinuta.
  6. Fierbi caltabosul 30 de minute in apa neclocotita, incercand cu o scobitoare daca este gata.
  7. Este fiert in momentul in care scobitoarea scoasa nu mai are urme de sange.
  8. Lasi caltabosul sa se zvante in loc racoros.
  9. Pofta buna!

Caltabos taranesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Caltabos taranesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Caltabos taranesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.