Ciorba taraneasca de porc - Retete Culinare

Ciorba taraneasca de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc cu grasime
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 3 cepe
  • 4 linguri faina
  • 500 g smantana
  • 1 l zeama de varza acra
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Portionezi carnea, o speli si o pui la foc cu 4 I de apa, fara sare, zeama de varza fiind suficient de sarata.
  2. Spumezi de 2 ori, iar cand da in clocot adaugi morcovul, ceapa si telina, taiate marunt.
  3. Cand sunt fierte, adaugi zeama de varza acra dupa gust.
  4. Dregi apoi cu faina si smantana si presari patrunjelul verde tocat, in aceasta ciorba poti pune si un carnat la fiert, intreg, pe care iI poti taia cand servesti ciorba.
  5. Pofta buna!

Ciorba taraneasca de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba taraneasca de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.