Toba de porc - Retete Culinare

Toba de porc


Iti trebuie:
  • 1 capatana de porc
  • inima
  • rinichii
  • 400 g slanina
  • sare
  • foi de dafin
  • piper macinat
  • coriandru
  • enibahar
  • stomacul porcului
Pregatesti asa:
  1. Dupa ce capatana porcului a fost parlita, curatata si spalata, o tai in patru si o pui la fiert in apa cu sare si cateva foi de dafin.
  2. Adaugi inima si rinichii.
  3. Dupa ce au fiert, lasi capatana, inima si rinichii sa se raceasca.
  4. Scoti carnea de pe oase si cureti limba.
  5. Tai cubulete carnea, limba, rinichii si inima si le pui intr-un castron, peste care adaugi slanina taiata cubulete, sare, piper, coriandru, enibahar si putina din apa unde a fiert carnea sau sange pastrat special
  6. in acest scop.
  7. Speli punga stomacului foarte bine, pe dinauntru si pe dinafara, dupa care o umpli cu compozitia de carne, dar nu de tot, apoi o cosi.
  8. Pui toba la fiert in zeama in care a fiert carnea.
  9. Dupa ce a fiert, o scoti pe un fund de lemn, deasupra pui un alt fund si o greutate.
  10. O lasi astfel pana a doua zi, cand va avea o forma aplatizata.
  11. Pofta buna!

Toba de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Toba de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Toba de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.