Pulpa de porc impanata - Retete Culinare

Pulpa de porc impanata


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de porc fara os
  • 4 carnati afumati
  • 1 capatanausturoi
  • 700 g costita de porc proaspata
  • 2 linguri cu malai
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 1 lingurita cu piper negru macinat
  • 4 fire cimbrisor
  • sare
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Iei pulpa de porc, o speli bine si o freci cu sare, o crestezi si o impanezi cu usturoi.
  2. Faci 2-3 gauri in mijloc, in care bagi carnatii.
  3. Intr-un castron, amesteci faina, pesmetul, malaiul si condimentele (mai putin cimbrisorul).
  4. Legi pulpa cu sfoara de bucatarie.
  5. Intinzi acest amestec pe o planseta sau pe un platou si tavalesti carnea prin amestecul de mai sus, cat mai bine, ca sa prinda crusta.
  6. Pui intr-o tava o cana cu apa, o ceasca de ulei si costitele desfacute ca un pat.
  7. Peste ele asezi pulpa de porc indopata.
  8. Dai tava la cuptor, la foc iute, timp de 15 minute.
  9. Servesti cu cimbrisor presarat deasupra si alaturi de o garnitura de cartofi (copti) sau de legume.
  10. Pofta buna!

Pulpa de porc impanata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc impanata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de porc impanata  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.