Ceafa de porc umpluta cu carnaciori si oua - Retete Culinare

Ceafa de porc umpluta cu carnaciori si oua


Iti trebuie:
  • 12 felii de ceafa de porc
  • 12 felii de carnat afumat
  • 12 fasii potrivite de castravete murat
  • 12 sferturi de ou fiert
  • 175 ml vin alb
  • 2 cepe
  • 2 lingurite boia dulce
  • smantana
  • faina
Pregatesti asa:
  1. Bati bine feliile de carne, sarezi si  piperezi, dupa care asezi cate o bucata din ingredientele de mai jos: 1 felie carnat, 1 fasie de castravete murat si o bucata de ou fiert.
  2. Rulezi bine carnea si o prinzi cu o scobitoare.
  3. Calesti ceapa, adaugi boiaua si asezi rulourile.
  4. Torni apa cat sa acoperi totul si lasi la fiert.
  5. Cand e aproape gata, torni vinul si dai totul in clocot.
  6. Amesteci smantana si faina dupa gust, pe care o pui peste tocanita si o mai dai in cateva clocote.
  7. Pofta buna!

Ceafa de porc umpluta cu carnaciori si oua





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ceafa de porc umpluta cu carnaciori si oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ceafa de porc umpluta cu carnaciori si oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.