Tocanita din varza murata si costita afumata - Retete Culinare

Tocanita din varza murata si costita afumata


Iti trebuie:
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 varza murata
  • 2 kg jumeri de purcel
  • 500 g costita afumata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri untura
  • 2 linguri ulei
  • 1 paharel vin dulce
Pregatesti asa:
  1. Speli bine varza, o toci fideluta, o freci cu cimbru, boia iute si ulei si o pui la calit.
  2. Tai carnea si costita in cuburi, o freci cu cimbru si boia si o prajesti in untura incinsa.
  3. Pui cartofii la fiert in coaja.
  4. Tai ceapa pestisori.
  5. Pisezi usturoiul pasta.
  6. Carnea si costita, odata rumene-crocante, le stingi cu apa si vin si le lasi sa se unduiasca, pana se-nmoaie.
  7. Cand cartofii sunt aproape gata, dar inca cleiosi, ii cureti, ii tai felii, ii sarezi si ii pui la prajit in untura, impreuna cu ceapa, cateva minute, apoi ii lasi asa, acoperiti, sa nu se raceasca.
  8. Dupa ce a scazut apa si sosul a inceput sa se ingroase, lasi cratita descoperita, sa se rumeneasca din nou, apoi pui usturoiul, il mai dai in doua-trei clocote, il sarezi si piperezi si il scoti pe un platou.
  9. In untura incinsa, rastorni varza si o calesti 2 minute.
  10. Pe platou, aranjezi langa carne, cartofii si varza si presari un pic de cimbru praf.
  11. Pofta buna!

Tocanita din varza murata si costita afumata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din varza murata si costita afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din varza murata si costita afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.