Pui umplut cu carne tocata si ficat - Retete Culinare

Pui umplut cu carne tocata si ficat


Iti trebuie:
  • 1 pui ( 2 kg )
  • 400 g carne tocata de pui
  • 200 g ficat de porc
  • 70 g nuci
  • 3 linguri margarina
  • 4 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare
Pentru sosul de nuca iti trebuie:
  • 1 lingura margarina
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri nuca macinata
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
Pregatesti asa:
  1. Speli puiul, il zvinti si il presari cu sare.
  2. Oparesti nucile, le amesteci cu carnea tocata, sare, oua, smantana.
  3. Introduci ficatul timp de 5 minute in apa fierbinte si, dupa racire, tai ficatul marunt si il incorporezi in pasta obtinuta, cu care vei umple puiul.
  4. Apoi cosi puiul si il fixezi in scobitori: il ungi cu margarina si il introduci la cuptor cam 50 de minute (intre timp, mai stropesti din cand in cand cu sosul din tava).
Pregatesti sosul de nuca asa:
  1. Topesti margarina, adaugi zaharul, faina, laptele, iar la sfarsit, pasta din interiorul puiului.
  2. Fierbi smantana si nuca timp de 15-20 de minute, amestecand mereu, apoi presari totul cu patrunjel sau cu marar.
  3. Pofta buna!

Pui umplut cu carne tocata si ficat





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui umplut cu carne tocata si ficat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui umplut cu carne tocata si ficat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.