Rulada de vita umpluta cu carnati si castraveciori - Retete Culinare

Rulada de vita umpluta cu carnati si castraveciori


Iti trebuie:
  • 10 felii subtiri de carne de vita
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 5 linguri mustar dulce
  • 2 carnati afumati
  • 5 castraveciori murati
  • 40 g unt topit
  • 150 ml bere blonda
  • 250 ml zeama concentrata de legume
  • 130 g smantana
  • faina
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea cu apa rece, o zvinti cu un stergar, o sarezi, o piperezi si o unqi pe una dintre parti cu mustar.
  2. Indepartezi pielita de pe carnati, pe care ii tai mai intai in doua (pe lat) si pe urma in 4 (pe lung).
  3. Tai castraveciorii in patru (tot pe lung).
  4. Pe fiecare felie de carne unsa cu mustar, asezi cate doua fasii de carnati si doua de castraveciori, dupa care rulezi.
  5. Fixezi ruladele cu scobitori si le prajesti pe rand, in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.
  6. Adaugi berea si lasi sa fiarba 5 minute la foc potrivit, apoi adaugi zeama de legume si lasi sa fiarba incet, cu capac, timp de 45-50 de minute.
  7. Scoti ruladele din sos si le tii la cald.
  8. Amesteci sosul cu smantana si, eventual cu faina.
  9. Pofta buna!

Rulada de vita umpluta cu carnati si castraveciori


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de vita umpluta cu carnati si castraveciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de vita umpluta cu carnati si castraveciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.