Ciorba cu perisoare de pui - Retete Culinare

Ciorba cu perisoare de pui


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 3 morcovi
  • 3 ardei
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 1 telina radacina
  • frunze de telina
  • 300 ml smantana
  • 700 ml bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
  • 3 l apa calda
Pregatesti asa:
  1. Carnea tocata o amesteci cu ceapa tocata, cu orezul spalat bine si cu patrunjelul taiat marunt.
  2. Condimentezi cu sare si piper si amesteci bine compozitia, impreuna cu un ou.
  3. Separat, speli si cureti legumele, le tai cubulete si le calesti in uleiul incins, doar cat sa se inmoaie usor.
  4. Adaugi apa calduta si lasi legumele sa fiarba.
  5. Cand incepe ciorba sa clocoteasca, adaugi perisoarele si le lasi sa fiarba la foc mediu.
  6. Iei spuma, daca este nevoie si acoperi oala cu un capac.
  7. Intr-un ibric, strecori borsul si apoi il dai in cateva clocote.
  8. Torni borsul in ciorba si dupa ce a dat in fiert, bati oul si il torni in zeama, apoi opresti focul, pui smantana, amesteci si presari leustean verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Ciorba cu perisoare de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu perisoare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu perisoare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.