Chiftele de legume - Retete Culinare

Chiftele de legume

Iti trebuie:
  •  2 morcovi
  • 2 bucati pastamac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2-3 cartofi
  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
  • salata creata
  • rosii pitice
  • ardei gras (pentru ornat).
Pregatesti asa:
  1.  Fierbi cartofii in coaja si, dupa ce s-au racit putin ii cureti de coaja.
  2. Fierbi morcovii, pastarnacul, telina.
  3. Coci vanata, iar dupa ce o cureti, o lasi sa se scurga bine.
  4. Toci toate zarzavaturile prin masina tocat, adaug faina, ouale, cascavalul, sarea si piperul.
  5. Formezi chiftelute pe care le treci prin faina si pesmet si le prajesti in ulei incins.
Cum servesti:
          Sunt bune atat calde, cat si reci.
Cum decorezi:
  1. Pe un platou asezi cateva frunze de salata creata si 2-3 rosii pitice.
  2. Pui apoi chiftelele si printre ele ardei gras rosu taiat fasii subtiri.
Chiftele de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Chiftele de legume" Chiftele de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Elena Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
Cred ca sunt delicioase. Voi incerca si eu reteta ca m-a facut curioasa.

 
Elena Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
Cred ca sunt delicioase. Voi incerca si eu reteta ca m-a facut curioasa.

 
flory Nota: Retete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota MaximaRetete din Legume - Nota Maxima Fara nota
sunt bune pentru post excluzand cascavalul si ouale se poate pune in locul lor pesmet si verdeata sunt bune mai ales reci cu muraturi langa ele ,,,,




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.