Aperitiv colorat - Retete Culinare

Aperitiv colorat


Pentru crema de branza iti trebuie:
  • 500 g branza de vaci
  • 80 g unt
  • 125 g telemea de oi
  • 1 legatura marar tocat fin
  • 2 catei de usturoi
Pentru pasta de ou iti trebuie:
  • 6 galbenusuri de ou fiert
  • 100 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri mustar
  • cateva fire de marar tocate marunt
Pentru pasta de sunca iti trebuie:
  • 6 albusuri de ou fiert
  • 80 g unt
  • 250 g sunca presata
  • 3 masline fara samburi
Pregatesti asa:
  1. Amesteci ingredientele de la fiecare pasta in parte, intinzi cele doua paste, cea alba si cea galbena, una peste alta, pe o folie de aluminiu si le dai la rece pentru 30 de minute.
  2. Scoti apoi de la frigider si intinzi pe deasupra pasta de sunca si rulezi cu grija.
  3. Lasi rulada in folie la frigider sa se intareasca.
  4. Dupa ce o scoti, o tai felii, pe care le ornezi cu ce ai la indemana.
  5. Este un aperitiv cu care ii veti surpinde pe invitatii dumneavoastra.
  6. Pofta buna!

Aperitiv colorat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv colorat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv colorat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.