Cornulete cu gem - Retete Culinare

Cornulete cu gem


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 250 ml ulei
  • 250 ml apa
  • drojdie cat o nuca
  • un praf de sare
  • gem ( orice fel preferati )
  • zahar pudra
Pregatesti asa:
  1. Faci un aluat potrivit de moale si il lasi la crescut timp de 10 minute.
  2. Cat timp creste aluatul, pregatesti o „crema" dintr-un pumn de faina, in care pui cate putin ulei.
  3. Imparti aluatul in trei sau patru, dupa cat de mari doresti sa fie cornuletele.
  4. Intinzi cate o foaie  si o ungi cu „crema" facuta anterior, rulezi foaia ca o rulada.
  5. Dupa ce ai rulat toate foile, o iei pe prima, o tai in trei sau patru si intinzi cu sucitorul pana obtii o foaie subtire ca de placinta.
  6. Tai foaia ca pentru cornuri si le umpli cu gem de prune, apoi rulezi.
  7. Le asezi intr-o tava si o dai la cuptor.
  8. Cand scoti cornuletele, asa fierbinti, le presari cu zahar pudra.
  9. Pofta buna!

Cornulete cu gem

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu gem "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu gem - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.