Ciuperci umplute cu sardine - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu sardine


Iti trebuie:
  • 600 g ciuperci mari
  • 2 pachete de sardine afumate
  • ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • lapte dulce
  • patrunjel
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 gogosar
  • maioneza
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile de pielita, le indepartezi piciorusele (pe care le pastrezi) si le pui intr-un castron.
  2. Le speli, apoi torni peste ele lapte dulce cat sa le acopere, si le lasi asa 10 minute.
  3. Le scoti din lapte si le pui pe o farfurie.
  4. Toci marunt piciorusele si le pui intr-un castron.
  5. Sardinele le tai marunt si le amesteci bine cu piciorusele tocate, sare, maioneza, piper si boia dulce.
  6. Asezi cosuletele din ciuperci pe un platou, pui in fiecare o lingurita din compozitia preparata ulterior, le stropesti cu lamaie si adaugi deasupra, pe fiecare cosulet, cate o suvita de gogosar.
  7. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu sardine


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu sardine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu sardine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.