Piept de pui cu legume si cascaval la cuptor - Retete Culinare

Piept de pui cu legume si cascaval la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 125 g cascaval
  • 6 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa
  • masline negre
  • 4 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 galbenus de ou
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de pui in felii , presari sare, piper si sos de rosii (biulion) si razi cascaval pe toata suprafata sa.
  2. Amesteci galbenusul si ciupercile taiate julien, ardeii taiati fideluta si maslinele taiate in doua.
  3. Adaugi compozitia peste carne si o uniformizezi.
  4. Adaugi oregano, ceapa si razi din nou cascavalul.
  5. Dai la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu.
  6. Pofta buna!

Piept de pui cu legume si cascaval la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu legume si cascaval la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu legume si cascaval la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.