Prajitura cu ciocolata si alune - Retete Culinare

Prajitura cu ciocolata si alune


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 225 g zahar
  • 175 ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 100 g ciocolata rasa
  • 100 g alune macinate
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
Pentru decor iti trebuie:
  • 2 conserve de mandarine
  • 500 ml frisca lichida
  • 2 pliculete de zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti cuptorul.
  2. Ouale impreuna cu zaharul le freci bine, pana ajung o compozitie cremoasa.
  3. Pui uleiul si laptele, apoi adaugi ciocolata rasa si alunele macinate, iar la sfarsit faina si praful de copt.
  4. Compozitia obtinuta o torni intr-o tava rotunda si o coci 45-50 de minute la 180°C.
  5. Intre timp, scurgi mandarinele, iar cateva felii le pui deoparte pentru decor.
  6. Cand s-a racit blatul, il scobesti la mijloc, lasand circa 2 cm pe marginea blatului.
  7. Blatul scobit il faramitezi si il lasi deoparte.
  8. Bati bine frisca impreuna cu zaharul vanilat, adaugi firimiturile de la blat si mandarinele.
  9. Amesteci totul bine, iar cu aceasta compozitie umpli gaura obtinuta in blat.
  10. Decorezi cu bucatile de mandarine puse deoparte.
  11. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si alune



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu ciocolata si alune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu ciocolata si alune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.