Chec cu carne tocata si oua - Retete Culinare

Chec cu carne tocata si oua


Iti trebuie:
  • 800 g carne tocata
  • 6 catei de usturoi pisati
  • 2 oua crude
  • 2 felii inmuiate in apa si stoarsa bine
  • condimente pentru chiftelute ( dupa gust )
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 oua fierte tari
  • 125 g cascaval
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura pesmet
Pregatesti asa:
  1. Amesteci carnea tocata cu usturoiul, cu cele 2 oua crude, feliile de paine faramitate, verdeata tocata marunt si condimentele.
  2. Pui cele 3 oua la fiert in apa cu sare si le lasi sa fiarba 8 minute, apoi le scoti si le pui in apa rece, sa se raceasca.
  3. Ungi o forma de chec cu unt si o tapetezi cu pesmet, imparti compozitia de carne in doua parti egale.
  4. Prima parte o asezi in tava unsa si nivelezi bine cu ajutorul unei linguri.
  5. Cureti cele 3 oua fierte de coaja, le tai pe jumatate (pe lungime), iar cele 6 bucati le asezi cu galbenusul in jos, peste carne.
  6. Adaugi peste jumatatile de oua restul de carne, nivelezi, pui deasupra cascavalul ras si dai totul la cuptor, la foc mic (180 de grade), timp de o ora.
  7. Dupa ce l-ai scos din cuptor, tai checul felii si il servesti.
  8. Pofta buna!

Chec cu carne tocata si oua


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu carne tocata si oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu carne tocata si oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.