Rulada cu pateu si sunca de pui - Retete Culinare

Rulada cu pateu si sunca de pui


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri mari faina
  • 1 praf de sare
  • marar
  • 200 g ficat de porc sau de pasare
  • 1 gogosar murat
  • 1 castravete murat
  • sare
  • piper
  • 6 felii de sunca de pui
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu un praf de sare.
  2. Freci galbenusurile cu 1 lingura de faina si le incorporezi in albusuri.
  3. Adaugi faina in ploaie si mararul.
  4. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coci rulada la foc mic.
  5. Rastorni blatul si rulezi exact ca la rulada clasica intr-un prosop umed.
  6. Separat, freci pateul cu gogosarul si cu castravetii taiati marunt.
  7. Ungi blatul, presari sunca taiata in bucati mici si rulezi, infasori rulada in folie alimentara si o dai timp de 1 ora la rece.
  8. Scoti rulada si o tai in bucati potrivite.
  9. Pofta buna!

Rulada cu pateu si sunca de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu pateu si sunca de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu pateu si sunca de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.