Chec din carne tocata de pui - Retete Culinare

Chec din carne tocata de pui


Iti trebuie:
  • 700 g carne tocata de pui
  • 4 oua
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml iaurt
  • 8 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 2 cepe mici
  • ulei
  • condimente
  • 1 lingurita chili
  • patrunjel tocat
Pregatesti asa:
  1. Calesti ceapa in ulei pana devine sticloasa.
  2. Apoi adaugi carnea tocata si condimentele, amesteci si lasi pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea.
  3. Intr-un bol, bati cu telul 4 oua, adaugi faina amestecata cu 1 praf de copt, omogenizezi, torni iaurtul, vinul alb, condimentele si patrunjelul tocat.
  4. Amesteci si, la urma, adaugi carnea cu ceapa, iar daca e nevoie, mai condimentezi.
  5. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si coci 35-40 de minute.
  6. Cand se raceste, tai felii checul.
  7. Pofta buna!

Chec din carne tocata de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec din carne tocata de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec din carne tocata de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.