Tocanita din carne de porc si rosii - Retete Culinare

Tocanita din carne de porc si rosii


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • 125 g ceapa
  • 500 g rosii
  • 100 g untura
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti carnea de pielite, o speli in cratita bine acoperita, fara sa mai adaugi apa si o tai in bucati potrivite, apoi o rumenesti in untura bine incinsa.
  2. Adaugi ceapa taiata solzisori, dupa care, odata ce acestea se inmoaie, adaugi rosiile curatate de pielita si taiate felii.
  3. Condimentezi cu sare si piper, dupa care lasi sa fiarba inabusit in cratita bine acoperita, fara sa mai adaugi apa.
  4. Servesti tocanita cu patrunjel verde tocat.
  5. Pofta buna!

Tocanita din carne de porc si rosii



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne de porc si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne de porc si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.