Placinta umpluta cu legume si carnaciori - Retete Culinare

Placinta umpluta cu legume si carnaciori


Pentru aluat iti trebuie:
  • 20 g drojdie
  • 125 ml lapte
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 30 g unt
  • faina cat cuprinde
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 bucata varza murata
  • 2 carnati afumati
  • 1 praz mic
  • 1 morcov fiert
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 cutie mica ciuperci
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Freci drojdia cu zaharul, cu 2 lingurite de faina si cu 2 linguri de lapte caldut.
  2. Lasi amestecul la dospit.
  3. Apoi, amesteci maiaua cu restul ingredientelor pentru aluat si framanti bine.
  4. Il lasi la crescut timp de 30 de minute.
  5. Pentru umplutura, tai varza fideluta, o speli si o calesti impreuna cu prazul taiat marunt si cu ciupercile in uleiul bine incins.
  6. Condimentezi cu marar, sare, piper si lasi sa se raceasca.
  7. Apoi, adaugi smantana si doua oua batute.
  8. Intinzi foaia si tapetezi cu ea o forma de placinta rotunda, imbracand si peretii formei.
  9. Presari pesmetul si pui felii de morcovi la margine, torni jumatate din amestecul de varza, asezi bucatile de carnati afumati si pui restul de varza.
  10. Introduci placinta in cuptor si o coci circa 50 de minute.
  11. Cu 10 minute inainte de a fi gata, ungi placinta cu oul batut.
  12. Pofta buna!

Placinta umpluta cu legume si carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta umpluta cu legume si carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta umpluta cu legume si carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.