Fursecuri cu alune - Retete Culinare

Fursecuri cu alune


Iti trebuie:
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • 1 lingurita cacao
  • 100 g alune
  • 125 g unt
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu praful de copt, adaugi restul ingredientelor si omogenizezi cu mixerul, apoi cu mana.
  2. Imparti aluatul in jumatate, iar una din jumatati o amesteci cu cacaua desfacuta in putin lapte.
  3. Din aluatul maro faci o foaie goasa de 1 cm si intr-un capat al foii pui aluatul alb in forma de rulou.
  4. Rulezi aluatul maro si obtii o rulada in care umplutura este aluatul alb.
  5. Tai rulada in felii subtiri si le dai la cuptor pentru 10 minute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Pofta buna!

Fursecuri cu alune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu alune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu alune  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.