Tocanita din carne de vita cu prune - Retete Culinare

Tocanita din carne de vita cu prune


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de vita
  • 100 ml ulei
  • 60 g faina
  • 40 g pasta de tomate
  • 450 g prune confiate
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de vita si o cureti de fasiile de grasime.
  2. Tai carnea in bucati, o sarezi, o prajesti in ulei si o asezi intr-o alta cratita cu putina apa.
  3. Lasi sa fiarba sub capac timp de 2 ore.
  4. In tigaia in care s-a prajit carnea, faci un sos din pasta de tomate al faina desfacuta in putina apa
  5. Fierbi circa 20 de minute si strecori sosul peste carne.
  6. Tii prunele cateva ore in apa, apoi le adaugi peste carne.
  7. Caramelizezi zaharul putin, il stingi cu apa, il torni peste carne si mai fierbi totul timp de 15 minute.
  8. Pofta buna!

Tocanita din carne de vita cu prune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne de vita cu prune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne de vita cu prune  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.