Musaca acrisoara - Retete Culinare

Musaca acrisoara


Iti trebuie:
  • 800 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 carnaciori afumati
  • 10 cartofi
  • 5 gogonele murate
  • 8 felii de gogosar murat
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbrisor macinat
  • 300 ml smantana
  • 80 ml ulei
  • 4 frunze de patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Faci un amestec din carne tocata, sare, piper si cimbru si o amesteci pana cand se leaga.
  2. Pui ulei intr-o cratita si adaugi carnea tocata, apoi o inabusi cu apa calduta si amesteci continuu.
  3. Dupa ce a fiert si a scazut toata zeama, opresti focul si lasi sa se racoreasca la temperatura camerei, apoi adaugi oul.
  4. Pui cartofii la fiert in apa cu sare, apoi ii cureti de coaja si ii tai in rondele.
  5. Tai gogonelele felii si le stropesti cu ulei.
  6. Ungi tava, asezi un rand de cartofi, apoi gogonele si gogosari, un strat de carne, unul de cartofi si iar unul de carne.
  7. Acoperi cu feliute de carnati si gogonele.
  8. Dai tava la cuptor aproximativ 40 de minute.
  9. Servesti musacaua cu smantana si patrunjel verde.
  10. Pofta buna!

Musaca acrisoara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca acrisoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca acrisoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.