Paste cu dovleac si cascaval - Retete Culinare

Paste cu dovleac si cascaval


Iti trebuie:
  • 800 g dovleac copt
  • 70 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 120 g slanina afumata
  • 5 cartofi
  • 350 g paste
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ceapa.
  2. Calesti ceapa tocata marunt in uleiul amestecat cu unt.
  3. Adaugi slanina taiata fin si usturoiul tocat marunt.
  4. Dupa 3-4 minute, adaugi cartofii si dovleacul, taiati in cubulete mici.
  5. Cand legumele sunt bine patrunse, pui 1,5 l apa fiarta cu o lingura de legume uscate si potrivesti gustul de sare si piper.
  6. Lasi sa fiarba 15 minute, apoi adaugi pastele si mai lasi sa fiarba inca 10 minute.
  7. Servesti cu cascaval ras pe deasupra.
  8. Pofta buna!

Paste cu dovleac si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu dovleac si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu dovleac si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.