Gogonele umplute cu orez si carne tocata - Retete Culinare

Gogonele umplute cu orez si carne tocata


Iti trebuie:
  • 12 gogonele murate mai mari
  • 400 g carne tocata
  • 60 g orez
  • 100 g ceapa
  • 80 ml ulei
  • 30 g faina
  • boia de ardei
  • cimbru
  • sare
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Speli gogonelele, le tai capacelele si scoti miezul.
  2. Dupa aceea le pui cu gura in jos pentru a se scurge.
  3. Ceapa o tai marunt, o calesti in ulei si o lasi sa se raceasca.
  4. Orezul il fierbi in apa cu sare.
  5. Cand s-au racit toate, le amesteci cu carnea tocata, sarea, piperul si cimbrul.
  6. Adaugi si oul batut.
  7. Umpli gogonelele cu aceasta compozitie, ungi o tava si le asezi in ea.
  8. Dai la cuptor, iar cand sunt gata gogonelele, adaugi sosul, facut din faina, boia si putin ulei.
  9. Pofta buna!

Gogonele umplute cu orez si carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogonele umplute cu orez si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogonele umplute cu orez si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.