Chec cu ciocolata - Retete Culinare

Chec cu ciocolata


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 250 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • ciocolata de menaj alba si bruna
  • crema de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Intai de toate, separi albusurile de galbenusuri.
  2. Bati albusurile spuma, apoi adaugi zaharul si continui sa bati pana obtii o bezea.
  3. Pui si galbenusurile, pe care le-ai batut bine inainte si faina amestecand usor, de jos in sus.
  4. Imparti compozitia in doua boluri si intr-unul din ele adaugi peste compozitie 2 linguri de cacao.
  5. Torni cele 2 compozitii in 2 tavi de chec si le dai la cuptor 25-30 de minute.
  6. Cand e rece, tai checul in felii.
  7. Ungi feliile cu crema de ciocolata, alternand culorile de chec.
  8. La final, topesti ciocolata de menaj bruna la bain-marie si imbraci checul.
  9. Topesti ciocolata de menaj alba cu care ornezi checul dupa ce s-a intarit ciocolata bruna.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.